ČLANEK V RATITOVŠKIH OBZORJIH, OKT 2022

Sara Renar pripada skupini najbolj priznanih glasbenih imen nove generacije v regiji. En najboljših primerov, kako se res uporablja looper. Z nasnemavanjem svojega petja na koncu pesmi nemalokrat dobimo cel pevski zbor. Izdala je 5 albumov, za sabo ima številna sodelovanja, njen živi album “Gdje povlačiš crtu” pa je odjeknil po vseh medijih in je glede na kritike revolucionaren in v svetovnem merilu material, ki si zasluži posebno pozornost.V zadnjih petih letih je Sara zabeležila na stotine koncertnih nastopov po celi Evropi, med katerimi je bil poleg nekajkrat v Škofji Loki, Kranju in Ljubljani tudi čudovit intimen nastop na Zalem logu in pa predlani v edini Hyper-Vidri, online stream koncert prenašan v živo iz njene dnevne sobe na veliko platno bazena Železniki.In končno jo imamo vsi priliko doživet v živo.
Lepo bo.
Priporočen PROSTOVOLJNI PRISPEVEK za koncert je med 5 in 10 EUR, če res ne zmorete, prispevajte kolikor lahko. Vsak prispevani EUR gre za naslednje Vidre.PARKIRANJE: parkirišče pred bazenom ter ostala urejena parkirišča v okolici bazena (Mercator, Na Kresu, Podjetje Niko, OŠ Železniki)

no images were found