Žena + Arne + Tao / Al Padino

Neža Mihelič – ŻENA se z umetnostjo ukvarja že od mladih nog, ko je skozi ples, musical in gledališko igro razvila nepopisno ljubezen do glasbe in odrskih desk.
Na glasbeno sceno je prodrla odločno in v zadnjih nekaj letih nase opozorila s starošolskim pristopom, močnimi besedili in kupom odličnih singlov, ki so spoj klasičnega rapa in sodobnega zvoka. Njena besedila zaznamujejo pristne zgodbe, iskrene izpovedi in značilen slang, s katerimi prikazuje utrip svoje generacije. Njen “Blossom” sešn je npr. daleč najbolj gledan med domačimi izvajalci na YouTube kanalu festivala MENT Ljubljana. Arne in Tao slovenske odre osvajata s karizmatičnim nastopom, pridihom britanskih ulic, veščim rimoklepaštvom in svežo produkcijo. Dobro kemijo med vsemi tremi dokazujejo tudi njihova številna sodelovanja, zato se obeta res vrhunski hip hop večer.
https://www.youtube.com/watch?v=63eWMJt0sF0
https://www.facebook.com/zena.official.page

Mikrofone bo z brcanjem svojih rim ogreval domačin Dino Kaltak – Al Padino, najvidnejši predstavnik škofjeloškega hip-hopa, ki svojo glasbo ustvarja že vrsto let na podlagah reeage-sounda, boombap, afro-trepa pa vse do klasičnega repa, ki temelji na življenskih zgodbah prepletenihi z ulicami.
https://www.youtube.com/watch?v=MpRCLXvmSEo
https://www.facebook.com/dino.kaltak.3
Priporočen PROSTOVOLJNI PRISPEVEK za koncert je med 5 in 10 EUR, če res ne zmorete, prispevajte kolikor lahko. Vsak prispevani EUR gre za naslednje Vidre.
PARKIRANJE: parkirišče pred bazenom ter ostala urejena parkirišča v okolici bazena (Mercator, Na Kresu, Podjetje Niko, OŠ Železniki)

Podobne objave