MARTIN REMOVŠ TRIO
Martin Ramoveš trio se že več kot desetletje drži domačih odrov in svoje avtorske glasbe. Poleg izvajanja Ramoveševih kantavtoskih pesmi zasedba zavzeto raziskuje možnosti izraza rockovskega power tria, ki izvirajo iz bluesa in zaplavajo tudi v psihedelijo. Del repertoarja predstavljajo uglasbitve pesmi Ivana Roba (1908 – 1943), čigar življenje in delo je Martin Ramoveš orisal tudi v stripu Rob. Poleg pesmi, izdanih na albumih Zvok dežele (2012), Nesojeni kavboji (2014), Astronomi (2017) in Rob (2019) bo trio predstavil tudi sveže pesmi, ki jih ravno zdaj postopoma pošilja v svetovno medmrežje.
Člani zasedbe:
Martin Ramoveš – vokal, kitara
Marko Petrič – bas, vokal

DIVJE JEZERO
Rok Skoliber – bobni Večer bo tokrat odprl Divje jezero kvartet. Danes sekstet se bo posebej za to priložnost vrnil k svojim začetkom. Skupina je začela delovati leta 2008, ko sta bobnar Luka in basist Alen k sodelovanju povabila kitarista Aleša, v želji po ustvarjanju avtorske glasbe. Kmalu so posneli svojo prvo demo ploščo z naslovom »Divje jezero«, ki ga je portal Rockline označil kot: »Zanimivo prehajanje iz ene melodije v drugo in jazz-rockovski pridih kaže na odlično interpretacijsko zmožnost uglasbitve«. (Tine Kolenik).
www.youtube.com/user/DivjeJezero/
www.facebook.com/divjejezero
Člani zasedbe:
Alen Bogataj – bas
Luka Čibej – bobni
Aleš Golja – el. Kitara
Žiga Kovačič – hammond, rhodes

Vstopnine NI
PARKIRANJE: parkirišče pred bazenom ter ostala urejena parkirišča v okolici bazena (Mercator, Na Kresu, Podjetje Niko, OŠ Železniki)