Petek, 28. avgust 2020
Samuel Blues in Miha Erič imata na odru prezenco v prodornih ritmih, prepletajočih akordih ter slide šovih ter tonskih krikih suverenih, surovih, nežnih in udarnih orglic v blues rock maniri. Glasbenika veljata za najbolj izvirna in nadarjena umetnika slovenske rock-blues glasbene scene. Če orglice nikoli ne utihnejo in če se ritem noge s slide kitaro in raskavim glasom ne ustavi, gre zagotovo za bluesovski duet, ki ga sestavljata Samuel Blues in Miha Erič.
Preprosta, tipično netipična.
https://youtu.be/USZMw7d52Yo
Vstopnine NI
Za vstop na prireditveni prostor bo vsak obiskovalec morali izpolniti EVIDENČNI LIST PRISOTNOSTI GOSTOV. Na voljo bo natančno 50 evidenčnih listov. PARKIRANJE: parkirišče pred bazenom ter ostala urejena parkirišča v okolici bazena (Mercator, Na Kresu, Podjetje Niko, OŠ Železniki) Dogodek bo potekal v skladu z navodili in priporočili NIJZ glede za preprečevanje širjenja okužba s covid-19.
Organizator bo vodil seznam prisotnih ljudi in zagotovil minimalno varnostno razdaljo med ljudmi in upošteval higienska priporočila v skladu z navodili NIJZ.
Seznam bo organizator hranil en mesec in ga posredoval NIJZ na njihovo zahtevo. Če NIJZ v enem mesecu od dneva izvedbe zbiranja zahteve ne pošlje, bo organizator seznam uničil. Prosimo za upoštevanje preventivnih ukrepov. Prosimo ostanite doma, če ste bolni!