WARUNGA, ŠT. +6, OKTOBER 1997

KRAWAL 1997, 18.7.-19.7.1997

Da so hitre ali odjednom ideje najboljše, se je pokazalo tudi na tretjem KRAWALu, ki je letos prvič štartal z dvo-dnevnim programom, na veliko zadovoljstvo članov in malo manjše turističnega društva, ker so se nekateri bali, da jim bomo odžrli določen del keša. Pa vendar. Po mojem 1.Horenjski podzemni festival nam je tokrat postregel ne le z bendi iz naše deževne dežele ampak tudi iz ostalih ob-morskih držav.
No, nastopilo je okoli 17+- bendov in to v petek: Golazen, laufej HC, Hubbubus, dobr, Kislo grozdje, AmRep HC-NOJZ iz Sežane, Sabaium, mal brutal metal, This side up, melod. punkrock, Italia, Apatridi Hrvatska HC-punk, No Limits Koper, crossover HC-punk ter Antiodpad iz pule, ki pa šopajo juhuhu HC. Kljub dežju se je uspelo zbrati kakšnih 150-200 ljudi, ki pa se zaradi njega niso sekirali kaj preveč. Vsaj jaz ne. PRIreditev je trajala do ½ 2-eh, pa vendar brez nasilne prekinitve iz strani aparata države. TO!!
V soboto pa se je pod taktirko Super Lojza zvanog Mezek nebo zjasnilo in že v zgodnjih popoldanskih urah so naslednji bendi zmotili počitek bljižnjih sosedov: RIOT Celje, SZI Železniki, PIZDA MATERINA N.Gorica, SKREGANI Škofja Loka, VAGINAL MASTRUBATOR Ljubljana, GROMSKA STRELA Kranj ter gostje SCRAWL iz Nemčije. Poleg njih pa še RODOLJUBAC Tolmin, za inter metzo pa še vaški godec Boštjan Demšar. Prireditev smo uspeli pripeljati do konca brez kakeršnokolim incidenta, z pozitivno nulo, policaji pa so bili zaposleni z varovanjem enega Podobnika. Na kratko, kraval je uspel, hvala ZPSV, TDŽ, KŠSD, Tehniku, vrlim skladišnikom iz Domela, Zdešarju ter vsem aktivistom, zlasti pa Ovinkarju, ki nam želi najbolje tudi v prihodnje.
G.o.D.

Podobne objave