Pantaloons trio, ki pod tem nenavadnim imenom združuje tri »pantalone« oziroma »spotikave nerodneže«, kot si sami pravijo, je leta 2016 nastal znotraj primorske zasedbe Chili Brass Band. Trio se je z glasbenimi melodijami in ritmi sprva poigraval v obliki jam sessionov, njihova avtorska glasba pa je svoj prostor pozneje našla v elektronski plesni glasbi, začinjeni z ritmi jazza, funka, breakbeata, dubstepa in še česa. Malce diši po svirkah balkanskih trubačev s pridihom mladostne londonske jazz scene.
“Navihani, dobro uigrani, predvsem pa plesno razpoloženi, Pantaloons so eden tistih bendov, ki te nikakor ne pusti ravnodušnega” jih je opisal eden do festivalov METN, kjer so kar nekajkrat nastopali.
S precejšnjo gotovostjo lahko rečemo, da take glasbe v Železnikih v živo še nismo slišali. Zato vabljeni vsi v soboto 17. junija zvečer na bazen. In pridite do pol devetih najkasneje, da ne zamudite polovica koncerta!

Pantaloni so:
Luka Belič, saksofon
Aljaž Markežič, suzafon, sintisajzer
David Nik Lipovac, bobni

https://www.youtube.com/watch?v=a3nXTF1ACck
https://www.facebook.com/pantaloonsmusic

Vstopnine NI, prispevki so prostovoljni in zeželjeni.
Vsak prispevani EUR gre za naslednje Vidre.
PARKIRANJE: parkirišče pred bazenom ter ostala urejena parkirišča v okolici bazena (Mercator, Na Kresu, Podjetje Niko, OŠ Železniki)

Podobne objave