VIDRA JE NAZAJ! IN REGEN SO NAZAJ!!ZA PRVI ŽIVI KONCERT PO ZADNJEM ZAPRTJU KONCERTNIH ODROV!!!

Gaja Kuščer – vokal
Gašper Sedej – kitara
Andraž Dražumerič – bas
Jan Mori – klaviature
Maks Rozman – bobni
Ljubljanska skupina Regen je v zadnjih letih z zajetnim naborom lastne glasbe s prizvokom izvajalcev, kot so Bon Iver, Lana del Rey in The Paper Kites, dodobra popestrila domačo sceno. Oder si je med drugim delila z uveljavljenimi izvajalci, kot sta 5K HD in Stray Dogg, med karantenskimi časi pa je izvedla on-line koncert v Kino Šiška. Regen, projekt, ki izvira iz dnevne sobe kantavtorice Gaje Kuščer, je razvil navzkrižno žanrsko identiteto, ki prepleta zasanjane melodije. Je intimen in melanholičen, a na trenutke vendarle nekoliko bolj živahen in plesen, z retro instrumentalno spremljavo v stilu osemdesetih let prejšnjega stoletja. Glasba, ki bi jo poslušali med polnočno vožnjo po prazni avtocesti, na nostalgičen deževen dan.
https://www.youtube.com/watch?v=SVmzFTJhUl4

Vstopnine NI Koncert bo sedeč.
Število sedežev je omejeno. Vsi, ki želite rezervirati sedež, prosimo pišite na kdrov.zelezniki@gmail.com
Vaše rezervacije veljajo do pol ure pred koncertom t.j. do 19:30, nato se vsa še nezasedena rezervirana mesta sprostijo. PARKIRANJE: parkirišče pred bazenom ter ostala urejena parkirišča v okolici bazena (Mercator, Na Kresu, Podjetje Niko, OŠ Železniki) PCT POGOJ: Ob vstopu na prireditveni prostor morate zadostiti najmanj enemu od treh pogojev: (1) imeti negativen rezultat PCR ali HAG testa (ki ni starejši od 48 ur) ali (2) potrdilo o prebolelosti ali (3) potrdilo o cepljenosti, po navodilih NIJZ in odloku v UL, št.73, str.4392/13.5.2021, do preklica oziroma spremembe.
Kot organizatorji nimamo pristojnosti za nadzor pogojev PCT. Dogodek bo potekal v skladu z navodili in priporočili NIJZ glede za preprečevanje širjenja okužba s covid-19.
Organizator bo zagotovil minimalno varnostno razdaljo med ljudmi in upošteval higienska priporočila v skladu z navodili NIJZ. Ob trenutnih razmerah upoštevamo vsa navodila. Kljub vsem spremenljivkam smo se maksimalno potrudili, da bo obiskovalcem in nastopajočim, kar se da udobno. Prosimo za upoštevanje preventivnih ukrepov.
Prosimo ostanite doma, če ste bolni!

Podobne objave