KRAVAL `96, Dašnica 19.8.96    WARUNG 1996

Kraval, kot ga poznamo je letos štel drugo ali tretje leto, kakor se vzame. Nastopajoči tokrat niso bili le okoliški bendi, ampak je skrita roka štajerca in co. posegla tudi preko železniških teritorialnih meja.
Tako so letos nastopili: CARPET DIEM (Železniki), SROU PA LETU (Kranj), DISKO KINGS (Šmarje Sap), UFO (Kranj), KUPPERSBUSH (Zali Log), EROTIČNI (Ljubljana), ANA PUPEDAN (Pivka) ter FREGATURA (Koper).
Zelo pisana druščina bandov je ogrevala, dušila, morila, navduševala, z srdom napolnjevala množice, da so vztrajale do jutranjih ur in s tem pokazale, da teh stvari v Železnikih hudičevo primanjkuje.
Zmanjkal nam je tudi en Marshall, zato je tudi cela prireditev dobila nagrado iz sklada Marije Terezije in sicer za izkupiček namenjen za g. Vilcov Marshall, ob tej priliki se nam je zahvalil tudi g. Vilko in sicer z besedami »Pizda vam materina«, ki si jo pa lahko razlaga vsak po svoje!!!
Kot drugo pa bi se rad zahvalil Bojanu, turističnemu društvu, klubu študentov, dašniskemu Perotu za prevoze zadnjih ostankov ter vsem bandom, ki so se prisiljeno odpovedali potnim stroškom in seveda vsem ostalim, ki so si drznili prijeti v roke kakšen TEHNIKOV ploh. SEE YOU NEXT YEAR!!!
G.o.D.

Podobne objave