Petek, 3. 2. 2023 (Pop-up galerija MUTUNK, Mestni trg 39, 4220 ล kofja Loka) ob 18.00.

LINK MUTUNK II.

๐Ÿ“Œ ๐—ฃ๐—ฅ๐—˜๐—š๐—Ÿ๐—˜๐——๐—ก๐—” ๐—ฅ๐—”๐—ญ๐—ฆ๐—ง๐—”๐—ฉ๐—” “๐— ๐—จ๐—ง๐—จ๐—ก๐—ž ๐—œ๐—œ.”
๐Ÿ“Œ ๐—š๐—Ÿ๐—”๐—ฆ๐—•๐—˜๐—ก๐—œ ๐—ก๐—”๐—ฆ๐—ง๐—ข๐—ฃ “๐—ข๐—ฅ๐—ž๐—˜๐—ฆ๐—ง๐—˜๐—ฅ ๐—ญ๐—” ๐—ฉ๐—ฆ๐—”๐—ž ๐——๐—”๐—ก”
๐Ÿ“Œ ๐—ฃ๐—ฅ๐—œ๐—ฃ๐—ข๐—ฉ๐—˜๐——๐—ข๐—ฉ๐—”๐—Ÿ๐—ฆ๐—ž๐—œ ๐—ก๐—”๐—ฆ๐—ง๐—ข๐—ฃ “๐—ก๐—œฤŒ ๐—ก๐—œ ๐—ž๐—ข๐—ง ๐—ฆ๐—˜ ๐—ญ๐——๐—œ”

๐Ÿ—“ Sobota, 4. 2. 2023 (Pop-up galerija MUTUNK, Mestni trg 39, 4220 ล kofja Loka) ob 18.00:

๐Ÿ“Œ ๐—ฃ๐—ฅ๐—ข๐—๐—˜๐—ž๐—–๐—œ๐—๐—” ๐—”๐—ก๐—œ๐— ๐—œ๐—ฅ๐—”๐—ก๐—˜๐—š๐—” ๐—™๐—œ๐—Ÿ๐— ๐—” “๐—œ๐— ๐—˜ ๐— ๐—”ฤŒ๐—ž๐—˜”
๐Ÿ“Œ ๐—ฃ๐—ฅ๐—˜๐——๐—ฉ๐—”๐—๐—”๐—ก๐—๐—˜ ๐—ฅ๐—”๐——๐—œ๐—๐—ฆ๐—ž๐—˜ ๐—œ๐—š๐—ฅ๐—˜ “๐—•๐—œ ๐—ก๐—˜ ๐—•๐—œ”
๐Ÿ“Œ ๐—ฃ๐—ฅ๐—ข๐—๐—˜๐—ž๐—–๐—œ๐—๐—” ๐—ž๐—ฅ๐—”๐—ง๐—ž๐—˜๐—š๐—” ๐—™๐—œ๐—Ÿ๐— ๐—” “๐๐Š ๐€๐”๐‘๐ˆ๐’”

Vstop na vse dogodke je PROST.

โ€ผ ๐—ฃ๐—ผ๐—ฑ๐—ฟ๐—ผ๐—ฏ๐—ป๐—ฒ๐—ท๐—ฒ ๐—ผ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—บ๐˜‚:

๐Ÿ“ PREGLEDNA RAZSTAVA “MUTUNK II.”
Ob izteku projekta “MUTUNK II.” smo pripravili pregledno razstavo mnoลพice sodelujoฤih ustvarjalcev in ustvarjalk, ki so ustvarjali na razliฤnih umetniลกkih podroฤjih (slikarstvo, striparstvo, uliฤna umetnost, rokodelstvo).

๐Ÿ“ GLASBENI NASTOP “ORKESTER ZA VSAK DAN”
Mednarodno pisana zasedba neglasbenic pod taktirko Jake Bergerja bo tudi tokrat improvizirano zvoฤila in vijaฤila.

๐Ÿ“ PRIPOVEDOVALSKI NASTOP “NIฤŒ NI KOT SE ZDI”
ล tiri pripovedovalke bodo med sabo prepletle ลกtiri zgodbe iz razliฤnih koncev sveta in razliฤnih kultur, ki so jih zavozlale na preseฤiลกฤu med Alpami in Mediteranskim morjem.

๐Ÿ“ PROJEKCIJA ANIMIRANEGA FILMA “IME MAฤŒKE”
Animirani film “Ime maฤke” je ustvarjen v tehniki stop animacije, avtorice pa je navdihnila vietnamska pravljica “Tako nenavaden muc”. Za zvoฤno opremo so poskrbele same.

๐Ÿ“ PREDVAJANJE RADIJSKE IGRE “BI NE BI”
Radijska igra “Bi ne bi” spregovori o marsiฤem. Predvsem pa govori o tovariลกtvu, norosti in usodnih ลพenskah. Pridruลพite se (ne samo ljubezenskemu) ลกtirikotniku jebenega romantika, ciniฤne prasice, nore avtentiฤarke in balkanske princeze.

๐Ÿ“ PROJEKCIJA KRATKEGA FILMA “NK AURIS”
Kratki film โ€œPeter gluhiโ€ govori o svetu nogometa, (ne)sluลกeฤih in Aurisu.

โœ” Dvodnevno dogajanje poteka v okviru projekta โ€œMUTUNK II.โ€, ki ga sofinancirata Ministrstvo za kulturo RS in EU iz ESS

Podobne objave