FETIŠ NA PUTR, KOMIČNA DRAMA, 11.02.2023, KULTURNI DOM ŽELEZNIKI

Kulturno društvo ROV vabi na komično dramo Fetiš na puter, v izvedbi Gledališča Tone Čufar Jesenice. Predstava bo soboto, 11.2.2023 ob 20:00 uri v Kulturnem domu Železniki.

NAKUP VSTOPNICE 10 EUR:

LENTI PUB

1 URO PRED PREDSTAVO

INTERNET STRAN (do 8.2.2023, 24:00)

Samo še na gumb pritisnem in bom točno tam,  kamor sem namenjen. Si misli vsak, ki vstopi v dvigalo. Majhen prostor, ki si ga za nekaj trenutkov deliš z neznanci. Nepomemben trenutek v življenju posameznika, ki se pelje z dvigalom na cilj. Kaj pa, če ti neznanci nosijo pomemben del tvoje zgodbe. In ker jih ne ogovorimo, izgubimo možnost tega spoznanja. Kaj pa če se dvigalo ustavi in se s tem ustavi tudi tvoje življenje. In tako trenutek v dvigalu postane del spoznanja, del sestavljanke tvojega življenja. Morda je naključje, morda pa je točno to, kar si potreboval, da lahko prideš na cilj. Preživeti čas v majhnem prostoru s popolnim neznancem.  Dolžina: 50 min brez odmora

avtorji: Nika Brgant, Sašo Dudič, Gregor Robič
režija: Vid Klemenc
dramaturgija: Nika Brgant
oblikovanje scene in luči: Klemen Kosir
kostumografija: Aleksandra Džajić
šepetalka: Darka Rebolj
koreografija: Klemen Janežič
oblikovanje: Sašo Dudić
foto: Aleš Košir – Fruxdelux

– Sašo Dudič in Gregor Robič prejemnika nagrade Matiček za igralski dvojec v predstavi Fetiš na puter na 59. Linhartovem srečanju 2021.
– Nika Brgant, Sašo Dudič in Gregor Robič prejemniki posebnega priznanja za avtorski pristop za predstavo Fetiš na puter na 59. Linhartovem srečanju 2021.

PARKIRANJE: parkirišče pred kulturnim domom in ostala urejena parkirišča v bližini.

FOTO: Aleš Košir

Podobne objave